Home Lifestyle Er zijn net drie nieuwe bewoners in het ‘Big Brother’-huis gearriveerd

Er zijn net drie nieuwe bewoners in het ‘Big Brother’-huis gearriveerd

De man die vorige week in doos 2 zat en Theo meermaals Leo noemde, is er een van.

© VIER

Zonet was te zien op de ‘Big Brother’-livestream hoe drie nieuwe bewoners geïntroduceerd werden tijdens een opdracht. Eén van hen is de man die vorige week tijdens de dozenopdracht niet gekozen werd. Theo lacht waarschijnlijk groen vanuit zijn zetel.

De bewoners van het ‘Big Brother’-huis speelden op de middag een spel. Ze werden bijna onherkenbaar gemaakt, waarna Nick moest raden wie wie was. Aan het einde van de opdracht bleek dat er drie extra personen tussen de bewoners stonden. Nieuwe huisgenoten dus. Het gaat om twee Vlamingen, Patrick en Julie, en een Nederlander, Michel.

Vlaamse Leo Theo

Patrick is de man die vorige week onder doos 2 zat toen Theo, Daniëlle en Thomas drie nieuwe bewoners mochten kiezen. Hij werd niet gekozen omdat hij niet goed viel bij Theo. Hij noemde hem meermaals Leo en leek Theo iets te veel ‘een haantje’. Dat lijkt op het eerste zicht wel te kloppen. De man zou weleens de Vlaamse versie van Theo kunnen zijn. Vermoedelijk gooiden de makers hem er alsnog in om de boel een beetje spannender te maken.

In de aflevering van vanavond, om 21u35 op VIER, kan je de intrede van de nieuwe bewoners waarschijnlijk bekijken.

Lees ook: