Home Lifestyle Film Warner Bros. trakteert ons op nieuwe beelden van ‘Fantastic Beasts: The Crimes...

Warner Bros. trakteert ons op nieuwe beelden van ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’

Wij kijken ZO hard uit naar deze film.

Fantastic Beasts
Twitter: empiremagazine

De opnames voor ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ zitten er officieel op, maar een eerste trailer is er – helaas pindakaas – nog niet. Toch kunnen wij deze pijn een beetje verzachten, want er zijn wel een aantal nieuwe foto’s opgedoken. Kijk je even mee?

De cast heeft vorige  week de laatste scènes voor ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ ingeblikt en wij kijken alvast uit naar de eerste trailer van de film. Voorlopig moeten we nog op onze kin kloppen, maar als alternatief hebben we gelukkig een aantal foto’s van de crew.

Eerste beelden

Op de beelden zien we Jude Law als een jonge Perkamentus  en verder krijgen we ook nog een aantal foto’s van Johnny Depp als Gellert Grindelwald te zien. Last but nog least mag ook het hoofdpersonage Eddie Redmayne aka Newt Scamander niet vergeten worden.

Gellert Grindelwald weet in de tweede film te ontsnappen en is nu druk bezig met het sprokkelen van volgers. Hij wil namelijk dat alleen echte tovenaars en heksen kunnen heersen over alle niet-magische wezens. Op de foto zie je hem dan ook met een van zijn volgers.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bij Perkamentus gaat het er allemaal iets gemoedelijker aan toe. Hem zie je zitten in zijn kantoor samen met een mysterieuze man die volgens sociale media weleens Nicholas Flamel zou kunnen zijn. Spannend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens regisseur David Yates zal de tweede film genuanceerder zijn en ook meer details bevatten dan ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’. ‘Het is een interessante combinatie van verschillende genres. Zo is de film een thriller, maar is er op hetzelfde moment ook plaats voor romantiek. Ik denk echt dat hij iedereen gaat verrassen’.

‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ komt in november 2018 in de zalen.


Lees ook: