Home Lifestyle Nieuw seizoen ‘Geordie Shore’: ‘Er vertrekt iemand van wie je nooit had...

Nieuw seizoen ‘Geordie Shore’: ‘Er vertrekt iemand van wie je nooit had gedacht dat hij of zij weg zou gaan’

Een eerste teaser voor seizoen 17 toont de nieuwe housemates en de teruggekeerde Holly Hagan.

In een eerste teaservideo voor seizoen 17 van ‘Geordie Shore’ maken we kort kennis met de vier nieuwe housemates en zien we dat oude bekende Holly terug is. De radgies uit Newcastle trokken deze keer naar Australië en verklappen dat het er daar even gek aan toe ging als altijd.

‘Iemand vertrekt’

Zoals steeds is de samenstelling van het ‘Geordie Shore’-huis in het nieuwe seizoen flink gewijzigd. Marnie, Aaron en de pas toegevoegde Stephanie zijn er niet bij, terwijl Holly terug is van weggeweest.

De rondborstige original kan de leegte die Maron achterlaat echter niet alleen opvullen, dus haalde MTV er vier nieuwe gezichten bij. Nick, Adam, Alex en Dee stellen zichzelf in een eerste video voor als de kersverse huisgenoten. Nick en Dee klinken Australisch, dus zij zullen er vermoedelijk enkel dit seizoen bij zijn. Chrysten, de – eveneens Australische – ex van Gaz die volgens de geruchten (en haar Instagrampagina) ook meedoet in het zeventiende seizoen, is nog niet te zien.

??+?? = ????

A post shared by Chrysten Zenoni (@chrystenzenoni) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De cast krijgt in de video enkele vragen voorgeschoteld en hun antwoorden maken ons erg nieuwsgierig. Zo zegt Abbie dat er iemand het huis zal verlaten.’Iemand van wie ik nooit had gedacht dat hij of zij zou vertrekken’, zegt ze. Misschien maakt Chloe haar grote exit samen met vriendje Sam, nu ze de liefde heeft gevonden? We hopen dat we fout zitten.

Gevraagd naar the biggest radgie, ofwel de persoon die het het meest heeft uitgehangen, lopen de antwoorden uiteen. Chloe vindt dat Nathan de titel van haar mag overnemen, terwijl Holly de eer aan single Sophie geeft. Vriendje van zes jaar Joel dumpte Sophie eind 2017 en het is de eerste keer dat zij zonder relatie in het huis zit, wat volgens haar vriendin Holly voor vuurwerk zorgt.

Bekijk de teaser en wordt alvast heel benieuwd naar het nieuwe seizoen, waarvoor we helaas nog geen startdatum kregen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer Geordies: