Home Lifestyle Schrijfster van ‘The Life-Changing Magic of Tidying’ komt met Netflixserie over poetsen

Schrijfster van ‘The Life-Changing Magic of Tidying’ komt met Netflixserie over poetsen

Wie van je vrienden moet zeker kijken?

Heb jij ook een stoel die vol met een berg kleren ligt? Want tja, die stukken zijn niet vuil, maar ook niet proper. Of raakt je keukenaanrecht maar niet op orde na dat diner met vrienden? Wel, er is een Netflixserie op komst die jou dan wellicht op het lijf geschreven is!

Goed nieuws voor mensen die weleens wat poetsadvies kunnen gebruiken: opruimgoeroe Marie Kondo, auteur van de bestseller ‘The Life-Changing Magic of Tyding‘, krijgt een eigen Netflixserie. Als het boek nog niet in je kast staat, kan jij dus binnenkort ook de KonMari-opruimtechniek onder de knie krijgen door gewoon vanuit je luie zetel naar Netflix te kijken.

KonMari

Kon-qué? KonMari is een methode waarbij je alleen dingen bewaart die je blij maken en gelooft er sterk in dat een opgeruimd huis je gezondheid alleen maar ten goede komt. Acht afleveringen lang volgen we Marie Kondo, die elke keer een nieuw individu helpt met zijn of haar leven letterlijk weer op orde te krijgen. De exacte releasedatum is helaas nog niet bekend, maar wij zijn alvast benieuwd!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.