Home Lifestyle Netflixserie ‘Away’ krijgt tegen alle verwachtingen in geen tweede seizoen

Netflixserie ‘Away’ krijgt tegen alle verwachtingen in geen tweede seizoen

Het nieuws komt er nog geen twee maanden na de release van het eerste seizoen.

away netflix
© Netflix

Wie naar de Netflixserie ‘Away’ gekeken heeft, heeft alle afleveringen waarschijnlijk in één ruk uitgekeken. Alleen hebben we geen goed nieuws voor fans van de reeks. Netflix maakte namelijk gisteren bekend dat er – tegen alle verwachtingen in – geen tweede seizoen komt.

Away’ staat nog maar sinds begin september op Netflix, maar het streamingplatform heeft nu al geen goed nieuws voor fans van de serie. Gisteren maakte het namelijk bekend dat er geen tweede seizoen komt. Een beslissing die voor veel kijkers als een verrassing komt, want de serie kreeg over het algemeen ontzettend positieve reacties. ‘Away’ wist zelfs voor een tijdje een plekje in de top 10 van Netflix te bemachtigen.

View this post on Instagram

STREAMING STREAMING STREAMING

A post shared by AWAYNETFLIX (@awaynetflixtv) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de reeks, die zich hoofdzakelijk afspeelt in de ruimte, leren we astronaute Emma Green (gespeeld door Hilary Swank) en haar internationaal team beter kennen. Samen vertrekken ze op ruimtereis naar Mars, maar terwijl ze te kampen krijgen met (onverwachte) obstakels spelen er zich op het thuisfront ook enkele problemen af.

Spoiler alert

Ondanks enkele problemen tijdens hun reis bereiken de astronauten hun doel en slagen ze erin om te landen op Mars. Heel wat fans vroegen zich dan ook af wat er hen nog allemaal te wachten staat. Showrunner Jessica Goldberg was in september nog optimistisch over een tweede seizoen. ‘Ik heb het gevoel dat we ons publiek nog erg veel te vertellen hebben. Er zijn heel veel zaken die we in het eerste seizoen niet verkend hebben en er valt nog veel meer te leren over de personages en hun verleden’, aldus Jessica. Alleen zullen we dus helaas nooit te weten komen hoe het afloopt met Emma en haar team. Zonde, als je het ons vraagt!

Lees ook: