Home Lifestyle Film Netflix kondigt ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’ aan, een vroeg kerstcadeau...

Netflix kondigt ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’ aan, een vroeg kerstcadeau waar we nu al naar uitkijken

Onze favoriete slechte kerstfilm komt terug en dit keer hebben Amber Moore en Prins Richard heuglijk nieuws.

© Netflix

Kerst lijkt misschien nog ver weg, toch hebben wij al een nieuwe reden gevonden om naar het pakjesseizoen uit te kijken. Na ‘A Christmas Prince’ en ‘A Christmas Prince: The Royal Wedding’, kondigt Nexflix nu de derde film in de reeks aan: ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’.

Ja, je leest het goed. Er komt een derde ‘A Christmas Prince’-film. Onze favoriete slechte kerstfilm komt terug en dit keer hebben Amber Moore (Rose Mclver) en prins Richard (Ben Lamb) heuglijk nieuws. Er is namelijk een koninklijke baby op komst. Dat nieuws kondigt Netflix aan door een baby-echo de wereld in te sturen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

A Christmas Prince: The Royal Baby

Voor een derde keer mogen we onze koffers inpakken en naar Aldovia afreizen voor een kersttrip. De voorganger ‘The Royal Wedding’ eindigde met Amber en prins Richard die na heel wat gedoe eindelijk in het huwelijksbootje stapten. Na hun huwelijk heeft het koppel er duidelijk geen gras over laten groeien, want er is al een kleine spruit in aantocht.

Als we Netflix mogen geloven zal deze derde film net zoals zijn voorgangers de nodige dosis drama bevatten. Deze kerst nodigen Amber en Richard royals uit een ver koninkrijk uit om een eeuwenoud vredescontract te hernieuwen. Maar wanneer dit 600 jaar oude contract plots verdwijnt, dreigt een oude vloek roet in het eten te gooien. En dat allemaal met een baby op komst… Wij hopen alvast dat Amber door alle stress niet te vroeg bevalt.

Een specifieke releasedatum gaf Netflix nog niet mee, maar laten we een wilde gok doen en zeggen dat het ergens rond de kerstperiode zal zijn? De vorige twee films kwamen allebei in de tweede helft van november uit.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.