Home Lifestyle WEEKENDTIP: slaap in je tuin (of op je balkon) tijdens het Nationale...

WEEKENDTIP: slaap in je tuin (of op je balkon) tijdens het Nationale Kampeerweekend

Decathlon, Joe FM en Delhaize slaan dit weekend de handen in elkaar en helpen je tijdens hun #nationaalkampeerweekend om jouw vakantiemodus aan te zetten.

© Pexels

De weergoden laten zich momenteel niet van hun beste kant zien, maar dat houdt ons niet tegen om van die welverdiende staycation te genieten. Om je vakantie thuis naar een hoger niveau te tillen, roepen Decathlon, Delhaize en Joe FM alle Belgen op om komend weekend massaal te kamperen in eigen land. Count us in!

Bestaat jouw zomervakantie voorlopig uit series bingewatchen, nieuwe recepten uittesten, online (lokaal) shoppen en nog meer series bingewatchen? Gelijk heb je! Toch wil Decathlon je helpen om wat vakantie-inspiratie op te doen en daarom lanceert de sportwinkelketen in samenwerking met Delhaize en Joe FM komend weekend het Nationale Kampeerweekend.

Zwart, geel, rood

De bedoeling van dat kampeerweekend? Die luie zetel inruilen voor een slaapmatje en geen takeaway bestellen, maar zelf een (vegetarische) vlezeke op de barbecue gooien. Op die manier wil Decathlon aantonen dat we helemaal niet op reis moeten om die vakantiemodus aan te zetten. Haal dus op vrijdag 10 of zaterdag 11 juli dat kampeermateriaal van zolder en kampeer een nachtje in je tuin, op je balkon of op een ander idyllisch plekje in ons land. Om die summer vibes – ja, ook al lijkt het eigenlijk herfst – een beetje aan te wakkeren, kan je je bubbel uitnodigen en er een heuse minicamping van maken. Om nog wat meer sfeer in de keet te brengen, kan je op 11 juli in je tent naar Joe FM luisteren, want hun programmatie staat dan een hele dag in het teken van het kampeerweekend.

Volgend weekend op 11 en 12 juli organiseren we samen met Delhaize en Joe ons #nationaalkampeerweekend! In deze video…

Posted by Decathlon Belgium on Saturday, July 4, 2020

Onze zomermaanden zouden normaal gezien van zwarte, gele en vooral rode kleuren voorzien worden tijdens het EK voetbal, maar aangezien onze rode duivels pas volgend jaar in actie mogen schieten, willen Decathlon, Delhaize en Joe FM ons op een andere manier – en wat voor één! – samenbrengen. Ben jij ook van plan om je tuin om te toveren tot een luxueuze camping? Dan kan je met de hashtags #nationaalkampeerweekend en #nationalcampingdays jouw kampeerervaring met de rest van België delen. Allez les Belges!

Lees ook: