Home Lifestyle Food Na de Unicorn Tears Gin: wie wil er nippen van deze Mermaid...

Na de Unicorn Tears Gin: wie wil er nippen van deze Mermaid Tears Vodka?

En waarom stuurt deze website nog geen pakketjes richting België?

Mermaid Tears Vodka
© Firebox

Glitters zijn populairder dan ooit, en dat hebben ze bij de Britse website Firebox goed begrepen. Want na hun creatie van de Unicorn Tears Gin komen ze nu met de enige echte Mermaid Tears Vodka. Willen. Wij. Nu. Proeven!

Er lijkt maar geen einde te komen aan de hype rond eenhoorns en zeemeerminnen. Maar dat vinden wij helemaal niet erg, want de allernieuwste wodka met zeemeerminnentranen willen wij met veel plezier in onze barkast zetten. De alcoholische drank werd op de markt gebracht door de Britse website Firebox. Een tijdje geleden lanceerden zij ook de Unicorn Tears Gin, dus de verwachtingen zijn hoog.

Very girly

Volgens de makers van Firebox werd de wodka gemaakt van echte tranen van zeemeerminnen (yeah, right). Wat we wél geloven, is dat de Franse graanwodka een lichtblauwe kleur heeft gekregen en dat het drankje eetbare glitters bevat.

Voorlopig is de Mermaid Tears Vodka alleen in het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar, snif. Maar de website geeft zelf aan dat daar in de toekomst verandering in kan komen. Fingers crossed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.