Home Lifestyle Body MUST READ: Goedele Liekens brengt na 12 jaar een nieuwe versie van...

MUST READ: Goedele Liekens brengt na 12 jaar een nieuwe versie van haar ‘Vaginaboek’ uit

En wij geven enkele exemplaren weg!

© Photo News: Joël Hoylaerts / Horizon

Goedele Liekens, Vlaanderens bekendste seksuologe, herwerkte ‘Het vaginaboek’, haar allereerste en bestverkochte boek, en brengt het nu opnieuw uit. Wij speelden voor proefkonijn en doorbladerden het al eens voor jou.

De vagina behoort nog veel te vaak tot de taboesfeer, zelfs in 2017. Maar daar hoort ze helemaal niet thuis. Elke vrouw is mooi op haar eigen manier en ook haar intiemste plekje is dat. ‘Het vaginaboek’ (2005) was Goedeles allereerste en meteen haar bestverkochte boek. Twaalf jaar later is het tijd voor een herziene versie.

Een betere band met je vagina leidt tot een beter seksleven. En goede seks, dat willen we toch allemaal?

‘Het vaginaboek’

Van schaamhaar over menstrueren tot vaginatraining. In Goedele Liekens’ herziene ‘Het vaginaboek’, kaart ze écht alles wat we mogelijks over onze vagina zouden willen/moeten weten aan. Goedele wil zo openlijk mogelijk schrijven over alles waar een mens maar aan kan denken als hij/zij het woord ‘vagina’ hoort. En daar is ze met onderscheiding in geslaagd, vinden wij!

Bovendien staan er in het boek heel wat tekeningen van Flairs huiscartooniste Chrostin (Christina De Witte). Christina’s cartoons zijn grappig, herkenbaar, ze passen perfect bij de stijl van ‘Het vaginaboek’ én ze maken de nieuwe versie heerlijk actueel.

Win! Win! Win!

Net zo benieuwd als gans vrouwelijk Vlaanderen naar Goedeles herwerkte ‘Het vaginaboek’? Hier maak je kans op een exemplaar!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.