Home Lifestyle ZIEN: bewijst deze ‘montageblunder’ dat ‘Temptation Island’ doorgestoken kaart is?

ZIEN: bewijst deze ‘montageblunder’ dat ‘Temptation Island’ doorgestoken kaart is?

Merkte jij op dat Daniëlle twee keer een andere uitslag kreeg voor hetzelfde antwoord aan de leugendetector?

© VIJF

De aandachtige ‘Temptation Island’-kijker wist even niet wat hij zag toen Mezdi zijn kampvuurbeelden met Daniëlle aan de leugendetector te zien kreeg afgelopen donderdagavond.

In de elfde aflevering van ‘Temptation Island’ moesten Mezdi, Daniëlle, Jeremy en Vanessa plaatsnemen aan de leugendetector. Ze kregen de kans om vragen voor elkaar op te schrijven. Die vragen stelde presentatrice Annelien Coorevits nadien vakkundig aan hun significant other. Even wat olie op het vuur gooien. Ze weten van relaties verpesten op ‘Temptation Island’, godsamme.

Labiele leugendetector

‘Ben je je bewust van wat je hier aan het doen bent?’ vraagt Annelien Daniëlle. ‘Ja’, antwoordt die laatste in aflevering elf. De man aan de leugendetector oordeelde dat ze de waarheid sprak. Wanneer Mezdi dan in de twaalfde aflevering tijdens zijn kampvuurbeelden die bewuste leugendetectortest te zien kreeg, was die plots veranderd van oordeel. In de aflevering van afgelopen donderdag was namelijk te zien hoe de duim van de man aan de leugendetector naar beneden wees toen Daniëlle beweerde zich bewust te zijn van wat ze aan het doen is op ‘Temptation Island’. Opmerkelijk…

En dan kan de geruchtenmolen beginnen draaien, natuurlijk. Was het een domme montagefout van de makers? Of manipuleren de makers bewust de beelden van ‘Temptation Island’ om Mezdi en de kijker te misleiden? Een verwijt dat hen bovendien al jarenlang achtervolgt. Wat denk jij?

Reactie VIJF

VIJF reageert op het voorval op HLN.be: ‘Productiehuis Warner heeft naar zowel VIJF als RTL een foutieve versie doorgestuurd. Belangrijk om mee te geven is dat Mezdi tijdens het kampvuur in Thailand wel degelijk het beeld met de duim omhoog van Daniëlle zag, maar dit was helaas niet te zien in de versie die RTL en VIJF gisteren hebben uitgezonden. Op VIJF is elke zondag een herhaling van “Temptation Island” te zien. Morgen zal dan ook de correcte versie van de aflevering van donderdag worden uitgezonden.’

Meer ‘Temptation Island’? Hierzo!