Home Lifestyle Food KWIJL: deze Milka-lepeleitjes met Oreo helpen ons de winter te overleven

KWIJL: deze Milka-lepeleitjes met Oreo helpen ons de winter te overleven

Heb jij ze al gespot in de supermarkt?

© Milka

‘Love at first sight’, zo noemen ze dit, liefste vrienden. Liefhebbers kennen de Milka-lepeleitjes vast al langer. Een chocolade-eitje, gevuld met crème in melk- of chocoladesmaak. Maar nu gaat Milka nog een stapje verder…

Wij zijn al jarenlang fan van de Milka-lepeleitjes die steevast rond de paasperiode in de supermarkt verschijnen. Maar Milka’s allernieuwste folieke is er eentje dat ons de ganse winter zal verwarmen… al is het maar door het beschermende vetlaagje dat het ons gaat bezorgen.

Snow Balls met Oreo

Wij balen altijd als een stekker wanneer we zien dat de Milka-paaslepeleitjes na de paasperiode uit de winkel verdwijnen. Maar Milka vond nu een manier om hun lepeleitjes bijna het ganse jaar door in de rekken te laten liggen: een wintereditie.

En die wintereditie mag er zijn. Milka brengt deze winter twee soorten lepeleitjes onder de naam ‘Snow Balls’ op de markt. De ene soort heeft een crèmige melk- en de andere een Oreovulling. Wij haalden ui-te-raard die met Oreovulling al in huis en zijn helemaal fan!

De eitjes worden per vier verkocht met twee handige lepeltjes erbij. Wij hebben ze al gespot bij Delhaize en Albert Heijn voor € 2,99. Smakelijk!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.