Home Lifestyle Bluffer Mezdi op z’n best: ‘Ik heb constant een masker opgehad op...

Bluffer Mezdi op z’n best: ‘Ik heb constant een masker opgehad op “Temptation Island”‘

'Dat was mijn tweelingbroer.'

© Vijf

Gisteravond was Mezdi te gast bij Goedele Liekens in ‘Goedele on Top’. En hij had heel wat te vertellen over zijn houding in ‘Temptation Island’. Interessant!

Naar onze mening was Daniëlles Mezdi niets anders aan het doen dan praatjes aan het maken in ‘Goedele on Top’. Of hij beweerde dat het zijn tweeling- of drielingbroer was, of hij zei dat hij een masker ophad… Bovendien beweerde hij dat niemand zijn ware aard zag en dat geen enkele verleidster hem kon verleiden want dat ‘zijn hand op hun kont’ helemaal niets met verleiding te maken heeft. Nou.

Met een topless Zwanetta in de zee? Net zoals Zwanetta zelf beweert Mezdi dat ze wel iets aanhad. ‘Als je constant bezig bent met wat misplaatst of verkeerd opgevat kan worden, kan je helemaal niks doen.’ En dát is nou net de uitdaging van ‘Temptation Island’, liefste Mezdi. Dat je helemaal níéts doet waar je vriendin Daniëlle foute dingen uit zou kunnen concluderen. Maar goed.

Franke Mezdi

We schrokken nogal toen Mezdi zei: ‘Hou toch op met je flauwekul.’ Dat hebben we nooit eerder iemand horen zeggen tegen Goedele, dus we hielden eerlijk gezegd ons hart even vast. Gelukkig liet Goedele die uitspraak professioneel aan zich voorbijgaan. En Goedele, onthoud het nu maar, Mezdi heeft ook wel tien psychologische boeken gelezen, dus hij is net zo geschoold als een volleerde psychologe als jij. En zo kwam er een bijzonder awkward einde aan Goedeles gesprek met bluffende Mezdi.

Je kan de volledige aflevering van ‘Goedele on Top’ met Mezdi bekijken op de website van VIJF.

Meer ‘Temptation Island’? Hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.