Home Lifestyle OH JA: met deze Kamasutra scratch poster heb je uren plezier

OH JA: met deze Kamasutra scratch poster heb je uren plezier

We spelen een spel vanavond...

pinterest

Het is tropisch warm buiten, maar wil je het ook in je slaapkamer bloedheet maken? Koop dan de Kamasutra scratch poster! Een sexy spel waarbij je verschillende standjes op verschillende plaatsen moet uitproberen.

Iedereen kent die wereldkaarten waar je elk land dat je al bezocht, kunt wegkrassen. Er bestaat nu iets gelijkaardigs, maar die poster hang je misschien best niet in je woonkamer. Het is er namelijk eentje met 69 hete Kamasutra-standjes. De poster maakt deel uit van het Kamasutra Sex Poster Game.

De spelregels zijn poepsimpel. Je gooit een eerste keer met twee dobbelstenen en combineert de aantallen om het nummer van het standje te bepalen. Daarna werp je de dobbels een tweede maal om de te bepalen waar je het ‘kunstje’ mag uitvoeren met jullie tweetjes.

16 euro

Gooi je bijvoorbeeld een zes en een acht, dan moet je de bovenste laag van de poster bij nummertje 68 wegkrabben. Er zijn evenveel plaatsen als standjes, dus jullie zijn wel even zoet. Het spel is online te koop bij Etsy en kost zo’n kleine 16 euro. Je kan het hier bestellen. Veel plezier!

Lees ook: