Home Lifestyle ZIEN: dit is het meest Instagramwaardige hotel op deze aardbol

ZIEN: dit is het meest Instagramwaardige hotel op deze aardbol

Wij begrijpen onmiddellijk waarom!

Instagram @anantarakihavah

Het reismagazine Luxury Travel Advisor verkoos het Anantara Kihavah resort als meest fotogenieke hotel ter wereld. Het droomhotel ligt op de Malediven en we begrijpen meteen waarom het de absolute nummer 1 is!

We zitten al volop in de herfstsfeer, maar dat neemt niet weg dat we in onze comfy sweater en met een pumpkin spice latte in de hand niet mogen dromen over onze volgende reisbestemming. Wil je een luxueus resort boeken waarvan je supermooie foto’s kan sturen naar al je vriendinnen, collega’s, familieleden en buren? Dan is het Anantara Kihavah resort zeker iets voor jou.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het resort dat op de Malediven ligt, werd afgelopen zomer verkozen tot het meest fotogenieke hotel op deze aardbol. Eén blik op je Instagram en je weet dat de concurrentie groot is. We worden op onze sociale media dagelijks overspoeld door de ene na de andere perfecte reisfoto. Als dit resort dan zo’n competitie wint, kan het niet anders dan ab-so-luut de moeite waard zijn.

Zwemmen met schildpadden

Het Anantara Kihavah resort is geen doorsnee hotelletje. Het ligt op zijn eigen eiland (!) te midden van een turquoise lagune. Je kan vanuit één van de 80 houten villa’s de zee induiken en samen met de plaatselijke schildpadden of roggen naar het hagelwitte strand zwemmen dat omringd is door palmbomen. We kunnen niet anders dan in clichés vervallen, want dit is gewoon het paradijs op aarde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast eindeloos van het mooie uitzicht genieten, kan je er ook dineren in een onderwaterrestaurant, snorkelen tussen de adembenemende koraalriffen, zwemmen met dolfijnen, vallende sterren spotten in hun eigen planetarium of relaxen in de wellness.

Om de ultieme Instagramfoto te nemen, moet je wel diep in je portemonnee tasten. Eén nacht in het resort kost, afhankelijk van welke villa je uitkiest, tussen de 800 en 2000 euro. Goh, Blankenberge is eigenlijk toch ook heel mooi, hé?

Lees ook: