Home Lifestyle Food ZALIG: McDonald’s verhuurt binnenkort mobiel minirestaurant voor privégebruik

ZALIG: McDonald’s verhuurt binnenkort mobiel minirestaurant voor privégebruik

Met welke vier vrienden zou jij de mini-McDonald's huren?

© McDonald's

Hos jij om je verjaardag te vieren steevast naar de dichtsbijzijnde McDonald’s-vestiging in je buurt? Dan hebben we een bijzonder interessant nieuwtje voor jou.

Wie zichzelf vol trots – en terecht – McDonald’s-fan noemt, kan binnenkort een mobiel minirestaurantje van de keten huren en vier vrienden uitnodigen in wat voor één dag jouw privé-McDonald’s is.

Deze zomer lanceert de fastfoodketen in Nederland zijn allereerste mobiele minihamburgerrestaurant. En ‘mini’ mag je heel erg letterlijk nemen. In het 12 m² grote restaurant is er plek voor welgeteld vijf hamburgerfanaten.

Onze noorderburen bo(e)ffen als eerste

Wie een gegronde of gewoon supergrappige reden heeft om het mobiele restaurant in zijn buurt te laten landen, kan die online inzenden. McDonald’s zelf beslist op welke aanvragen ze ingaan.

De eerste plek waar het mobiele restaurant zijn fans mag begroeten, is op het waddeneiland Terschelling. De bewoners van het Nederlandse eiland hadden een wel héél goede reden om het restaurantje te bestellen. Wie een McDonald’s-restaurant wil bezoeken, moet het eiland namelijk verlaten, want op Terschelling is er geen enkele vestiging te bespeuren. Zo zie je maar: dreams do come true!

Tot 27 augustus zal het minirestaurant nog door Nederland reizen. Of het nadien zal overwaaien naar ons land is nog onduidelijk.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.