Home Lifestyle Food McDonald’s lanceert Tinder-hamburgers op valentijn

McDonald’s lanceert Tinder-hamburgers op valentijn

Swipe Generous Jacqueline en Fancy Francis zeker naar rechts!

Shutterstock

Wil je op valentijn een date om letterlijk in te bijten? Ga dan op Tinder op zoek naar Generous Jacqueline of Fancy Francis en swipe zeker naar rechts. Heb je een match, dan krijg deze hamburger gratis bij McDonald’s. I’m loving it!

McDonald’s snapt dat liefde door de maag gaat en lanceert daarom op valentijn de eerste Tinder-burgers ter wereld. Ben je last minute nog op zoek naar een lekkere date? Ga dan zeker op Tinder op zoek naar Generous Jacqueline of Fancy Francis. Ze zijn allebei om in te bijten! Achter die verleidelijke profielen zitten namelijk twee heerlijke McDonald’s-menu’s.

Generous Jacqueline

Generous Jacqueline is een classy chick, en dat mag je letterlijk nemen. Het is een heerlijke hamburger met twee krokante kipfilets, spek en Maredsous-kaas. De burger zit tussen een knapperig sesambroodje en is afgewerkt met citroenmayonaise en verse sla. Je krijgt er bovendien goudgele, perfect gebakken frietjes bij. Een date die sowieso een blijvende indruk achterlaat.

Fancy Francis

Fancy Francis is beefy maar geraffineerd met zijn twee sneetjes rundvlees, gestoomde champignons en een sneetje gourmetkaas. Ook deze hamburger zit tussen een sesambroodje. Hij is afgewerkt met verse rucola, frisse uitjes en truffelmayonaise. Francis gaat gepaard met krokante kroketjes. Wij willen al een tweede date.

Gratis

Heb je een match met een van deze twee knapperds, dan krijg je dit menu gratis bij McDonald’s, want hey, de beste dingen in het leven – lees: liefde – zijn toch gratis. Smakelijk!

Lees ook: