Home Lifestyle Film Dankzij deze mash-upvideo kijken wij nog harder uit naar de release van...

Dankzij deze mash-upvideo kijken wij nog harder uit naar de release van ‘Pitch Perfect 3’

Instant happiness!

Nog één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover: de release van ‘Pitch Perfect 3‘. Maar omdat wij nu al op het puntje van onze stoel zitten, stilt Todrick Hall onze honger met deze zalige mash-upvideo. Hier worden wij zo vrolijk van.

De Amerikaanse Todrick Hall kent iets van zingen, dansen én entertainen op YouTube. Hij maakte eerder al speciale mash-ups van songs uit de jaren 90, nummers van Beyoncé en ook Taylor Swift passeerde al eens de revue, maar deze keer waagde hij zich aan verschillende nummers uit de ‘Pitch Perfect‘-films.

Mash-up

Todrick werd in Amerika bekend dankzij zijn deelname aan ‘American Idol‘ in 2009. Hij geraakte tot in de halve finale, maar toen moest hij de wedstrijd verlaten. Voor deze mash-up zingt hij de nummers ‘Cups‘, ‘Don’t You Forget About Me‘, ‘Flashlight‘, ‘Crazy Youngsters‘ en ‘Sit Still, Look Pretty‘ aan elkaar. Vergeet vooral niet mee te dansen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Pitch Perfect 3’ verschijnt op woensdag 27 december in de Belgische cinemazalen.

Lees ook: