Home Lifestyle Queen of Christmas Mariah Carey brengt kerstsingle uit met Ariana Grande en...

Queen of Christmas Mariah Carey brengt kerstsingle uit met Ariana Grande en Jennifer Hudson

Deze drie stemmen zorgen ervoor dat we 'Oh Santa!' de hele dag on repeat zetten.

Mariah Carey kerstsingle
© YouTube @Mariah Carey

De kerstperiode ziet er dit jaar door het coronavirus wat anders uit. Gelukkig probeert Mariah Carey – de onvervalste Queen of Christmas – de boel nog een beetje te redden. Ze bracht een kerstsingle uit met twee andere dames die net als haar een dijk van een stem hebben: Ariana Grande en Jennifer Hudson.

Mariah Carey verklaarde begin november dat het kerstseizoen officieel geopend is. Toch zal het dit jaar een atypisch kerstfeest zijn aangezien we door de aanhoudende coronacrisis onze familie en/of vrienden niet mogen uitnodigen. Voor velen is dit een serieuze domper op de feestvreugde, maar gelukkig kunnen we nog altijd op Mariah Carey rekenen om ons weer jolig te maken! De Queen of Christmas stak haar oude kerstsingle ‘Oh Santa!’ uit 2010 in een nieuw jasje en dat deed ze niet alleen. Ze riep daarvoor de hulp in van twee bekende kerstelfjes: Ariana Grande en Jennifer Hudson.

Haal die glitterjurk maar boven

De drie vrouwen hebben een voor een een dijk van een stem waardoor deze kerstsingle bij ons nu al een hele dag on repeat staat. De bijhorende videoclip waarin de zangeressen in een feestelijke outfit de pannen van het dak zingen geeft ons onmiddellijk zin om die glitterjurk uit de kast te trekken en te dansen in onze woonkamer.

‘Nu we geconfronteerd worden met een kerstsfeercrisis weten ze op de Noordpool (de woonplaats van de Kerstman, nvdr.) dat er maar één persoon is die de dag kan redden: Mariah Carey, de beste vriendin van de Kerstman‘, staat er onder de videoclip te lezen. ‘Ze creëert een fantastisch en met sterren bezaaid spektakel om de hele wereld weer vrolijk te maken.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is duidelijk dat we met z’n allen wat nood hebben aan deze jolige vibes, want de video werd op enkele dagen tijd al meer dan 15 miljoen (!) keer bekeken.

Lees ook: