Home celebs Mariah Carey verklaart op Instagram dat het kerstseizoen officieel geopend is

Mariah Carey verklaart op Instagram dat het kerstseizoen officieel geopend is

Als the Queen of Christmas het zegt...

mariah carey kerstmis
© Getty

Mariah Carey die verklaart dat het stilaan tijd is voor Kerstmis is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden. Vorig jaar liet de zangeres vlak na Halloween weten dat het hoog tijd was om je boom op te zetten en ondertussen heeft the Queen of Christmas opnieuw van zich laten horen. Haal je kerstversiering dus al maar boven.

Zou jij tijdens de herfstvakantie niets liever doen dan je kerstboom opzetten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want je bent heus niet alleen. Op haar Instagramaccount laat Mariah Carey namelijk weten dat het officieel tijd is voor Kerstmis.

Enkele dagen geleden deelde de zangereseen ludiek filmpje op haar sociale media. In de video zie je hoe een griezelfiguur door de gangen van haar huis rondsluipt. Wanneer hij plots een deur opent, zie je hoe Mariah Carey al full on in kerststemming is. Zo zit ze samen met haar twee hondjes (die bovendien helemaal in thema zijn) in haar kerstpyjama voor haar kerstboom. ‘It’s time’ hoor je de zangeres nog zeggen voor haar wereldberoemde hit ‘All I Want For Christmas Is You’ begint te spelen.

View this post on Instagram

Guess what? ❄️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fans van de zangeres zijn het duidelijk met haar eens, want op een dag tijd wist haar post al meer dan 300.00 likes te verzamelen. En in de comments staat er alvast het volgende te lezen: ‘the queen has spoken’. En wie zijn wij om dat tegen te spreken?!

Lees ook: