Home Lifestyle Dieren Meet Manggo, de mollige kat met dé beste gezichtsuitdrukkingen

Meet Manggo, de mollige kat met dé beste gezichtsuitdrukkingen

Een account dat je als crazy cat lady gewoon moet volgen!

kat
© Chris Abney via Unsplash

Dat wij lichtjes geobsedeerd zijn door katten is al lang geen geheim meer, maar het is al een tijdje geleden dat er nog eens kat furore maakte op sociale media. Gelukkig komt hier nu verandering, want wij hebben onze nieuwe internetobsessie gevonden. Maak kennis met Manggo!

Een Instagramaccount voor je hond, kat of konijn is al lang niet meer nieuw, dus de kans is groot dat je er al een aantal volgt. Al hebben wij nog een account gevonden dat je gewoonweg aan je lijstje moet toevoegen. Enter: Boss_manggo_coco, het account van de mollige kat Manggo.

Manggo heeft op Instagram al honderdduizenden volgers en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Zo zorgt haar chubby lichaam al voor heel wat hilarische foto’s, maar daarnaast zijn het vooral haar gezichtsuitdrukkingen die de show stelen.

Verder deelt ze het account met haar twee soortgenootjes, maar het is heel duidelijk dat Manggo de grote ster is. En als je ons niet wil geloven, hoef je alleen maar eventjes door de foto’s te scrollen die op de Instagrampagina van het beestje staan. Wedden dat je meteen verkocht bent?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.