Home Lifestyle WEEKENDTIP: Maasmechelen Village verlicht dit weekend zijn designerkerstboom

WEEKENDTIP: Maasmechelen Village verlicht dit weekend zijn designerkerstboom

De 7-meter hoge kerstboom kreeg een arty farty jasje aangemeten.

Wie al helemaal in de kerstsfeer wil komen, moet dit weekend in Maasmechelen Village zijn. Want daar vindt op zondag de officiële ‘illuminatie of the KRJSTmas tree’ plaats. Falalalala lala lalaaaaa.

Niets zo leuk als kerstcadeautjes shoppen met op de achtergrond gezellige kerstmuziek, fonkelende lichtjes en uiteraard een gigantische kerstboom. Voor die laatste deed Maasmechelen Village dit jaar een beroep op het Brusselse kunstcollectief KRJST. Eerder al transformeerden de meisjes achter KRJST het winkelcentrum tot multi-zintuiglijk shoppingwalhalla met prachtige wandinstallaties en sculpturen.

Witte kerst in Maasmechelen Village

Maar het hoogtepunt vindt nu zondag plaats: de ‘illuminatie of the KRJSTmas tree‘, een indrukwekkende kerstinstallatie met onder andere een 7-meter hoge designerkerstboom en een creatieve interpretatie van de kerstslee waarbij zelfs de rendieren een bijpassend KRJST-jasje kregen aangemeten. Het beste nieuws? Om helemaal in de kerstsfeer te komen, wordt het shoppingwalhalla zondag bedekt door een gigantisch sneeuwtapijt. Ben je dus al zeker dat je deze kerstperiode op z’n minst toch al een beetje sneeuw hebt gezien!

Praktisch

19 november 2017, van 14u tot 17u. Maasmechelen Village, Zetellaan 100, 3630 Maasmechelen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.