Home Lifestyle LIFEHACK: met dit handige trucje past dat vel cadeaupapier altijd perfect rond...

LIFEHACK: met dit handige trucje past dat vel cadeaupapier altijd perfect rond je pakje

Het is doodsimpel.

Cadeaupapier
© juliana malta via unsplash

Je hebt eindelijk al je pakjes gekocht en dan begint het volgende (vervelende) karweitje: al die geschenkjes mooi inpakken. Helaas vind je nooit het uiteinde van de plakband én je knipt het vel cadeaupapier steevast te klein af. Die laatste bron van frustraties kan nu voorgoed gedaan zijn met een simpel trucje.

Kerstcadeautjes kopen is zalig! Je weet dat je een glimlach op het gezicht van je familie en vrienden zal toveren én tijdens het shoppen vind je natuurlijk ook de perfecte outfit om mee rond de feesttafel te zitten. Sommige winkels hullen je geschenkjes al in een tof papiertje of originele doos, maar helaas moet je thuis nog aan de slag voor het merendeel van je cadeautjes zelf in een leuk jasje te steken. En daar loopt het meestal mis…

Bye, bye frustraties

We hebben het dan niet over de plakband waar je nooit, maar dan ook nooit het uiteinde van terugvindt. Dat is ongetwijfeld het tweede meest irritante aan cadeautjes inpakken. Het aller-, aller-, allervervelendste is een vel inpakpapier afsnijden en dan merken dat het toch net een tikkeltje te klein is om de inhoud van je zalige pakje te verbergen. Het resultaat? Gevloek, getier, frustraties en heel soms een geschenk dat tegen de grond vliegt.

Op Twitter toonde iemand nu een lifehack die voorgoed een einde zal maken aan die strijd! Chuck B deelde een filmpje van BlossomHacks dat hét trucje toont waardoor je vel cadeaupapier altijd rond je geschenk zal passen, tenzij je inschattingsvermogen echt nul komma nul is natuurlijk. Het is doodsimpel en je hoeft er zelfs niet eens speciaal iets voor te kopen of te maken. Het enige wat je moet doen, is het pakje diagonaal op het geschenkpapier leggen, et voilà!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Dit moet een grap zijn. Na al die jaren…’, schrijft Chuck B bij de video. We voelen zijn ‘pijn’ en we zijn duidelijk niet de enigen, want zijn post ging viraal. De tweet kreeg meer dan 300.000 likes en werd bijna 80.000 keer gedeeld. De duizenden reacties waren laaiend enthousiast. ‘Dit heeft mijn leven veranderd’, ‘Waarom leren we dit niet op school?!’ en ‘Ik ben een ingenieur en ik had dit nooit kunnen bedenken…’ zijn maar enkele van de positieve commentaren. Inpakken was nog nooit zo gemakkelijk, you’re welcome!

Lees ook: