Home Lifestyle Lieve en Aljosja uit ‘Blind Getrouwd’ zijn uit elkaar

Lieve en Aljosja uit ‘Blind Getrouwd’ zijn uit elkaar

Hun huwelijk duurde bijna een jaar.

Lieve en Aljosja uit het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ besloten aan het einde van het programma om hun huwelijk een kans te geven. Helaas ging het koppel nu toch als vrienden uit elkaar.

Een blind date, maar dan eentje waarop je onmiddellijk in het huwelijksbootje stapt. Dat is het format van het populaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. Lieve en Aljosja waren de grote verrassing uit het derde seizoen, want niemand dacht tijdens de eerste afleveringen dat het zou werken tussen hen.

Toch waren zij een van de drie koppels die getrouwd bleven na het programma. Er was nog geen sprake van grote liefde en ze deden het in het begin dan ook heel rustig aan. Zo hadden ze een paar maanden een latrelatie: Lieve bleef in Brugge wonen en Aljosja in Gent. Afgelopen zomer zetten ze toch de stap en gingen ze samenwonen. Alles leek goed te gaan, maar nu komt er toch een einde aan hun huwelijk.

‘Eigen weg gaan’

‘Ondanks de vele mooie momenten samen, hebben we nu toch beslist om elke onze eigen weg te gaan’, aldus het koppel. ‘We wensen elkaar dan ook het beste toe in de toekomst.’ Door de breuk van Lieve en Aljosja blijft er nu nog maar één koppel over van de vijf uit het vorige seizoen: Toon en Frie, en hun liefde voor kaas.

Lees ook: