Home Lifestyle VTM maakt startdatum van ‘Liefde voor Muziek’ en fictiereeks ‘Fair Trade’ bekend

VTM maakt startdatum van ‘Liefde voor Muziek’ en fictiereeks ‘Fair Trade’ bekend

Je maandagavond wordt binnenkort heilig.

liefde voor muziek nieuw seizoen
© DPG

VTM legt ons nu al in de watten met een vroeg valentijnscadeautje, want de zender maakte zonet bekend wanneer het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ van start gaat. Smeer die stembanden maar al in, want heel lang hoef je er niet meer op te wachten.

Het zevende seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ belooft een intieme editie van het muziekprogramma te worden. Dat zal met kleppers Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded geen enkel probleem worden. De kandidaten van het nieuwe seizoen zijn intussen al even bekend, maar op een startdatum moesten we nog wat langer wachten. Tot nu, want VTM loste zonet wanneer we weer loeihard kunnen meekwelen met covers om u tegen te zeggen. Vanaf maandag 15 februari kan je voor je portie muziek – en traantjes – rekenen op de zender.

Fair Trade

Na het succesvolle vorige seizoen – lees: het was het meest bekeken seizoen ooit – kon VTM niet anders dan er nog eentje maken. Seizoen 7 krijgt wel een flinke upgrade, want de cast is volledig Belgisch én blijft dit keer in eigen land. De artiesten strijken neer in Westende om er de pannen van het dak te zingen. Oude rot in het vak Willy Sommers mag de spits afbijten. Hij wordt in de eerste aflevering gecoverd door zijn collega’s.

Of we ons ook dit jaar weer mogen verwacht aan een monsterhit à la ‘Kom Wat Dichterbij’ kom je vanaf 15 februari elke maandagavond om 20u40 te weten op VTM. Aansluitend op ‘Liefde voor Muziek’ kan je om 21u45 trouwens kijken naar ‘Fair Trade‘. In de nieuwe fictiereeks van Marc Punt, de maker van ‘Matroesjka’s’, kruipen Kevin Janssens en Ella-June Henrard in de huid van twee corrupte agenten. Peter Van den Begin neemt dan weer de rol van slechterik op zich. Onze maandagavond wordt vanaf 15 februari heilig!

Lees ook: