Home Lifestyle WEEKENDTIP: op zoek naar de ideale moeder-dochteruitstap?

WEEKENDTIP: op zoek naar de ideale moeder-dochteruitstap?

Gezellig met de mama shoppen en verwend worden!

Word je graag eens in de watten gelegd en ga je weleens op stap met jouw mama? Kom dan zeker naar de Libelle moeder-dochterdag op zaterdag 4 mei.

De Libelle moeder-dochterdag zal doorgaan in het Waasland Shopping Center. Het is de perfecte gelegenheid om wat nieuwe kleren te shoppen. En er zullen heel wat leuke workshops gegeven worden waar jij en je mama inspiratie kunnen opdoen.

Wat is er allemaal te doen?

Make-up door visagisten van Ici Paris XL

Zijn jullie toch niet helemaal mee met welke make-up je hoe gebruikt? Lichte kleuren, of niet? Dit zal je allemaal leren terwijl ze jou maquilleren. Jullie gaan dus de hele dag door stralen met de juiste make-up.

Hairstyling door Babyliss

Een look is natuurlijk niet af met enkel make-up. Je hebt ook nog het perfecte kapsel nodig. Er is een kapper aanwezig die ervoor zorgt dat jullie het perfecte kapsel krijgen. Laat de complimentjes al maar komen!

DIY: kaarsen maken

Ben jij ook helemaal into kaarsen? Kan je geen kaars voorbij lopen zonder eraan te ruiken? Wij ook niet! Op dit event is er een DIY-workshop van…. kaarsen maken. Eindelijk weten we hoe dit moet!

YES! Kortingen

Tal van winkels bieden extra voordelen en kortingen aan. Je herkent ze aan de Libelle-affiche die omhoog hangt. Wie wil dat nu niet?

Keep your eyes open

Hou de gangen steeds goed in de gaten want.. de Libelle-hostesses lopen in de gangen en trakteren iedereen op lekkernijen en verwennerijen.

Libellecover

Om de dag perfect af te sluiten kunnen jullie samen op de foto en krijgen jullie een Libellecover mee naar huis. Van een leuke herinnering gesproken!

Voor ons lijkt dit alvast dé ideale moeder-dochteruitstap. Allen daarheen!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.