Home Deco #KERSTHACK: 3 x leuke naamkaartjes om je kersttafel op te fleuren

#KERSTHACK: 3 x leuke naamkaartjes om je kersttafel op te fleuren

Ideale bezigheid voor het weekend.

Weg met de kerststress! Wij bij Flair houden ervan om ons leven zo makkelijk mogelijk te maken en delen maar al te graag onze allerbeste kersthacks met jullie. Sta jij met Kerstmis in voor het decoreren van de kersttafel? Deze leuke naamkaartjes knutsel je zelf in no time in elkaar!

Wil je deze Kerstmis origineel uit de hoek komen? Zorg dan voor unieke, gepersonaliseerde naamkaartjes voor je gasten op tafel. In de video hieronder tonen we je de leukste ideetjes om dit weekend zelf in elkaar te knutselen. Onder de video ontdek je hoe je snel aan de slag kan. Succes!

Zo maak je het:

1 / 3
Gouden dennenappels
Candy canes
Christmas all the way
Gouden dennenappels
Gouden dennenappels

Benodigdheden: dennenappels – spuitbus met goudkleurige verf (bij de doe-het-zelfzaak) – kaartjes – gouden stift (€ 1,10 – Hema) – letterstempels (€ 3 – Hema)

Maak een boswandeling en verzamel de mooiste dennenappels. Spuit de dennenappels goud (op een oppervlak dat vuil mag worden) en laat drogen. Schrijf de namen van je gasten op kaartjes en steek deze tussen de top van de dennenappel.

Candy canes
Candy canes

Benodigdheden: zuurstokken (€ 2,75 – Hema) – lint (€ 3,25 – Hema) – kaartjes – gouden stift (€ 1,10 – Hema) – contactlijm (€ 4 – Hema)

Kies drie zuurstokken met de meest rechte kant uit de hoop. Kleef de zuurstokken met de zij- en achterkant aan elkaar. Laat voldoende drogen. Knoop een feestelijk lintje rond de top, beschrijf een kaartje met de naam van je gast en laat het rusten op de gebogen kant van de zuurstok.

Christmas all the way
Christmas all the way

Benodigdheden: veenbessen (in de supermark) – kerstgroen – ijzerdraad (€ 3,25 – Hema) – snoeischaar – kaartje – letterstempels (€ 3 – Hema)

Knip een stuk ijzerdraad los en rijg hieraan de veenbessen. Laat aan beiden kanten nog wat ijzerdraad bloot. Knip met de snoeischaar een stuk dennentak los en buig de uiteindes van de ijzerdraad rondom het takje. In de video zie je hoe je dit het best doet. Maak hieraan ook het naamkaartje vast en buig de ijzerdraad verder om zodat hij verstopt zit onder het groen. Bestempel de kaartjes met de namen van je gasten.

Meer kersthacks:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.