Home Lifestyle Food #KERSTHACK: Our Daily Bottle opent wijnhotlijn voor de feestdagen

#KERSTHACK: Our Daily Bottle opent wijnhotlijn voor de feestdagen

Wil je weten welke wijn bij jouw feestmenu past?

Wijnhotlijn Our Daily Bottle
© Shutterstock

Weg met de kerststress! Wij bij Flair houden ervan om ons leven zo makkelijk mogelijk te maken en delen maar al te graag onze allerbeste kersthacks met jullie. Geen flauw idee welke wijn je bij die kalkoen moet serveren? Of twijfel je met welke wijn je je opa dit jaar weer blij moet maken? De Belgische start-up Our Daily Bottle opent speciaal voor de feestdagen een wijnhotlijn voor al je prangende wijnvragen. Handig!

Moet je die fles rode wijn nu echt op voorhand decanteren? Of wat is de beste temperatuur om die fles champagne te kraken? De mensen achter Our Daily Bottle, een Belgische start-up die maandelijks een nieuwe wijnbox op je stoep levert, openen speciaal voor de feestdagen een wijnhotlijn zodat jij je wijntje op de best mogelijke manier kan serveren.

Hotline bling

Twijfel je over welke wijn nu het best bij jouw menu past? Je mag hen ook gewoon op voorhand jouw feestmenu doormailen en dan pairen zij de wijnen zoals een sommelier in een restaurant dat zou doen. Succes gegarandeerd bij je gasten!

De wijnhotlijn is beschikbaar via live chat op www.ourdailybottle.com, via telefoon (+32 483 427 386) of via mail.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.