Home Lifestyle Food Les Tartes de Françoise komt met een speciale valentijnsbox vol liefde

Les Tartes de Françoise komt met een speciale valentijnsbox vol liefde

Van een lekker taartje tot massageolie.

Om 14 februari in schoonheid te vieren, komt Les Tartes de Françoise dit jaar met een ‘Taste of Love’-box. Een doos met vier ingrediënten die je ongetwijfeld een romantische avond bezorgen.

Je hebt helemaal geen zin om je hele salaris te verspillen aan een valentijnscadeautje voor je geliefde, maar je wil ook niet met lege handen aankomen? Dankzij Les Tartes de Françoise sta jij op 14 februari met een originele doos vol romantiek voor de deur. In die box? Een heerlijke meringuetaart met rood fruit, een kaartje waarmee je je liefde kan verklaren, een staaltje frambozenelixir en een geurende olie om je lover van de perfecte massage te voorzien. Of je geliefde om een ontspannende massage te vragen, natuurlijk, want jij hebt al voor de taart gezorgd!

Goed om te weten: de ‘Taste of Love’-box wordt vanaf 8 februari verkocht voor € 24 in de ateliers van Les Tartes de Françoise (in Aalst, Antwerpen, Brasschaat, Brussel Zavel, Elsene, Gent, Gerpinnes, Jette, Kortrijk, Leuven, Luik, Namen, Mechelen, Oudergem, Overijse, Terhulpen, Ukkel Diesdelle, Ukkel Vanderkindere, Waterloo, Waver, Woluwe Georges Henri en Woluwe Stokkel).

Les Tartes de Françoise

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.