Home Lifestyle TIK TAK: deze krasposter bevat 100 dingen die je moet doen voor...

TIK TAK: deze krasposter bevat 100 dingen die je moet doen voor je 30 bent

De ultieme bucketlist!

krasposter
© Getty / Gift Republic via Asos

Spring jij binnenkort op tram 3? Dan wil je hoogstwaarschijnlijk nog zoveel mogelijk van je bucketlist afvinken. Weet je alleen niet goed waar je moet beginnen? Dan komt deze krasposter goed van pas, want deze scratch map toont je maar liefst 100 dingen die je gedaan moet hebben voor je 30ste verjaardag.

30 worden is voor veel mensen een big deal. Vaak wil je het ofwel uitbundig vieren met veel toeters en bellen of zie je er stiekem een beetje tegenop. Hoe dan ook wil je voor je 30ste verjaardag vaak een aantal dingen bereikt of gedaan hebben. Heb jij wel een aantal zaken voor ogen, maar heb je voor de rest een beetje gebrek aan inspiratie? Dan heb je geluk, want bij Asos verkopen ze een krasposter die je hierbij kan helpen.

poster

Krasposters zijn al een tijdje populair en dit exemplaar van Gift Republic kan weleens goed van pas komen. Op de scratch map staan namelijk 100 dingen die je gedaan moet hebben voor je 30ste verjaardag. Denk maar bijvoorbeeld aan een keertje gaan kamperen, een angst overwinnen of gaan skydiven. Kan je ze alle 100 afvinken of heb je nog een beetje werk?

Je koopt de poster voor 17,99 euro bij Asos.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.