Home Lifestyle Jong koppeltje dat ‘Belgium’s Got Talent’ won, is uit elkaar

Jong koppeltje dat ‘Belgium’s Got Talent’ won, is uit elkaar

Natascha en Ian zijn weer single.

VTM

Tortelduifjes Natascha en Ian veroverden iedere week ons hart met hun acrobatische dansacts tijdens ‘Belgium’s Got Talent’. Ze mochten zich uiteindelijk ook de grote winnaars kronen. Helaas zette het koppel nu een punt achter hun relatie.

Natascha (19) is een topgymnaste en haar vriendje Ian (20) een gevechtssporter die nooit eerder danste. Toch bokste het jonge koppeltje keer op keer een magnifieke dansact in elkaar. Het publiek én de jury zat week na week met open mond te kijken naar hun topprestatie, en hun harde werk werd beloond met een overwinning en 50.000 euro.

Het koppel was ongeveer een jaar samen, en hun deelname aan het VTM-programma legde plots een grote druk op hun prille relatie. Zo gaven ze eerder al toe dat het voor ‘Belgium’s Got Talent’ een stuk beter ging tussen hen. ‘We hebben de laatste tijd meer discussies‘, aldus Ian en Natascha in Dag Allemaal.

Gebroken hart

De grote afstand tussen de twee hielp natuurlijk ook niet. Ian woont in Knokke-Heist en Natascha zo’n 100 kilometer verder in Boom. ‘We proberen elkaar zo veel mogelijk te zien tussendoor’, vertelde Natascha in Het Laatste Nieuws. Maar met hun drukke agenda door de combinatie van studeren en sport is dat natuurlijk geen evidentie en schoot er maar bitter weinig qualitytime over voor hun tweetjes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een aantal dagen geleden leek het koppel nog te willen vechten voor hun relatie. ‘Ik weet dat we hier wel samen door komen’, schreef Natascha bij een schattige foto van hen samen. Maar het ziet er nu toch naar uit dat de twee uit elkaar zijn. Woensdag veranderen ze allebei hun relatiestatus op Facebook naar single en schreef Natascha dat haar hart gebroken is.

Lees ook: