Home celebs Gilles De Schryver wordt voor de allereerste keer papa: ‘Ik kijk er...

Gilles De Schryver wordt voor de allereerste keer papa: ‘Ik kijk er echt naar uit’

Zijn vrouw Kristýna is uitgerekend voor deze zomer.

Photo News

Gilles De Schryver (33) en zijn vrouw Kristýna verwachten deze zomer hun eerste kindje samen. ‘Ik heb er zin in’, aldus de acteur.

Gilles De Schryver, de acteur met de blonde krulletjes die bekend is van onder andere ‘Code 37’, gaat een spannende zomer tegemoet. Hij wordt in augustus voor de allereerste keer vader. Gilles trouwde vorig jaar met zijn Tsjechische vriendin Kristýna en het koppel verhuisde naar Brussel.

Huisje, tuintje, boompje, kindje

Na huisje, tuintje en boompje volgt een kindje, en binnen een dikke maand is het zover. Kristýna bevalt over een vijftal weken van de kleine spruit. Gilles is dolenthousiast met de komst van de baby. ‘Ik kijk er echt naar uit om papa te worden’, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. ‘Helemaal klaar voor het vaderschap ben je nooit, maar ik heb er zin in!’

Het koppel trof alleszins al de nodige voorbereidingen. ‘De kinderkamer is gelukkig af’, vertelt Gilles in Het Laatste Nieuws. Hij start in juli ook met de opnames van een nieuwe film ‘Torpedo’, dus het belooft een drukke zomer te worden voor de acteur. Gilles verklapte nog niet of het een jongetje of een meisje wordt. Wij zijn benieuwd of het de schattige krullen van de papa zal hebben!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.