Home celebs Komt ‘The Simple Life’ met Paris Hilton en Nicole Richie terug op...

Komt ‘The Simple Life’ met Paris Hilton en Nicole Richie terug op tv?!

Fingers crossed!

Ooit waren Paris Hilton en Nicole Richie bff’s. Ze hadden zelfs een eigen realityreeks, ‘The Simple Life’, samen. Helaas verdween niet enkel de serie, maar ook de hechte en gekke vriendschap tussen de twee. Een toevallige ontmoeting tussen de ex-besties doet de hoop op een nieuw seizoen opflakkeren.

Van 2003 tot 2005 konden we genieten van de grappige avonturen die Paris en Nicole beleefden in ‘The Simple Life’. De knotsgekke vriendinnen doorkruisten Amerika en zochten elke dag een ander klusje om wat geld te verdienen. De twee waren het niet echt gewend om de handen uit te mouwen te steken, wat resulteerde in heerlijke televisie. Helaas kregen de twee blondines heftige ruzie en kwam er zo ook een einde aan hun fratsen in de realityserie.

Knuffel

De twee kwamen uiteindelijk tot een wapenstilstand, maar van hun vroegere innige vriendschap en sterke band was nooit meer sprake. Ze groeiden steeds verder uit elkaar en verdwenen uit elkaars leven. Zo was Paris zelfs niet uitgenodigd op Nicoles trouw. Afgelopen weekend kregen we even een nostalgisch gevoel toen de twee elkaar toevallig tegenkwamen op een event in LA. De sfeer was helemaal niet awkward, integendeel: de twee knuffelden elkaar innig en lachten zoals ze vroeger constant deden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hint

Paris deelde zelfs een foto van hun reünie op Twitter. ‘Niemand kan me laten lachen zoals jij’, aldus Paris. ‘Ik hou van je Nicole Richie.’ Het waren niet die mooie woorden, maar wel de daaropvolgende hashtag #simplelifereunion waardoor het internet helemaal gek werd. Een verwijzing naar the good old days en hun toffe momenten vroeger óf een hint dat er plannen zijn voor een nieuw seizoen van de populaire serie? Die geruchten werden nog gevoed door de poll die Paris online smeet waarin ze vroeg aan haar volgers of het programma zou moeten terugkeren. Ja DUH!!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Enthousiast

81 procent van de mensen antwoordde ja, wat overduidelijk maakt dat de meerderheid de twee vriendinnen heel graag opnieuw aan het werk wil zien op televisie. Fans van over de hele wereld reageerden superenthousiast op Paris’ teasende berichten. ‘Dan is mijn leven compleet!’, ‘Zij waren het hoogtepunt van mijn week’, ‘Dit moet gebeuren’, ‘Ik ben nu al aan het bidden’ en ‘Een comeback zou legendarisch zijn’ waren maar enkele van de positieve commentaren.

Vrolijk

Ook wij hopen niet zo stiekem dat ze hun knappe koppen opnieuw bij elkaar steken en ons tv-avonden een stuk vrolijker maken met hun hilarische streken.

Lees ook: