Home Lifestyle Kerstcadeautjes shoppen én het goede doel steunen? In deze pop-up op de...

Kerstcadeautjes shoppen én het goede doel steunen? In deze pop-up op de Meir kan het!

Er is zelfs een heuse winterbar, en die is Pinterest-perfect.

Kan de zoektocht naar het ultieme kerstcadeau voor jou niet vroeg genoeg beginnen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Vandaag opent namelijk de kerstpop-up van Lidl zijn deuren op de Meir in Antwerpen, en laat ons duidelijk zijn: it’s heaven on earth voor alle kerstfanaten!

Betoverende kerstversiering, immens grote kerstbomen en ‘Last Christmas’ van George Michael dat op de achtergrond weerklinkt. Meer was er niet nodig om ons meteen in hogere sferen te bevinden. Lidl weet dit jaar dan ook de toon te zetten als het om kerstshoppen gaat. In een pand van maar liefst 800 m² kan je zowat het hele kerstaanbod van de supermarktketen bewonderen én scoren: van een naaimachine voor oma tot houten speelgoed voor je nichtje en zelfs een complete skioutfit voor je lief.

Heb je je hele kerstlijstje bij elkaar gesprokkeld? Dan kan je je keuze eenvoudig ingeven op een van de iPads die in de winkel ter beschikking staan en je betaling zo afronden. Lidl zorgt ervoor dat je cadeautjes enkele dagen later netjes bij je thuis bezorgd worden. Nooit meer met die zakken over de Meir sleuren, dus! 😉

Twijfel je nog tussen die schattige kerstpantoffels en die blinkende trui? Neem dan gerust beide, want je hebt een goed excuus. Lidl schenkt namelijk voor elke aankoop het equivalent aan de voedselbanken. Daarmee geeft de supermarktketen meteen het startschot  voor de inzamelacties in het kader van De Warmste Week en scoor jij ook meteen goeie karmapunten.

Is je lief die hele kerstgekte even beu? Dan kan je hem of haar even op adem laten komen in de wondermooie winterbar op de eerste verdieping. Je smult er van de lekkerste zoetigheden terwijl je van een warme chocolademelk of koffie nipt. Het enige nadeel: je moet snel zijn, want de prachtige pop-up blijft maar een weekje. Zaterdag 24 november is dus je laatste kans om in die gezellige sfeer te vertoeven. Excuses genoeg om een shoppinguitje naar Antwerpen te plannen? 😉

Beeld: Chloë Foubert

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.