Home Lifestyle Boeken Kato Callebaut brengt haar allereerste veganistische kookboek uit

Kato Callebaut brengt haar allereerste veganistische kookboek uit

Haar e-book 'Plant Aardig' is vanaf nu online te koop.

Kato
© Instagram @katomusic

Zo’n drie maanden geleden kondigde Kato Callebaut van The Starlings aan dat ze plannen had om een kookboek uit te brengen. Sinds deze week ligt het resultaat in de online winkelrekken. Gisteren liet de zangeres namelijk via Instagram weten dat haar allereerste veganistische e-book ‘Plant Aardig’ vanaf nu te koop is.

‘Mijn e-book is uit!’, staat er te lezen onder de recentste Instagrampost van Kato. Elf weken geleden kondigde de zangeres van The Starlings aan dat ze druk bezig was met haar allereerste e-book. En het resultaat heeft niet lang op zich laten wachten, want het veganistische kookboek van Kato Callebaut is sinds gisteren online verkrijgbaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haar eerste kindje kreeg de naam ‘Plant Aardig’. Het boek bestaat uit meer dan enkel en alleen de favoriete vegan recepten van de zangeres. Zo vertelt ze in het e-book ook wat meer over haar verhaal. Denk maar aan hoe ze op haar huidige gewicht is gekomen, hoe ze in het leven staat en hoe ze omgaat met haar schildklierziekte.

kookboek kato callebaut

Wie benieuwd is naar haar verhaal of gewoon enkele lekkere vegan recepten wil ontdekken, kan ‘Plant Aardig’ vanaf nu online bestellen. Voor het veganistische kookboek van Kato Callebaut tel je momenteel 11,99 euro i.p.v. 13,99 euro neer. In ruil krijg je 32 recepten die voor iedereen toegankelijk zijn. Smakelijk!

Lees ook: