Home Lifestyle PREVIEW: Katja Retsin neemt haar gezin mee naar de eighties

PREVIEW: Katja Retsin neemt haar gezin mee naar de eighties

'Ik hoop dat papa nooit meer zo'n broekje aandoet.'

Vanavond duiken we terug in de tijd dankzij het televisieprogramma ‘Groeten Uit’. Deze keer neemt Katja Retsin ons mee naar de eighties. En daar hoort natuurlijk een ander kapsel, aangepaste kledij en een portie Jane Fonda bij.

Als we naar de jaren 80 kijken, denken we automatisch aan pasteltinten, volumineuze kapsels, turnpakjes en veel te grote epauletten. En dat is exact wat het gezin van Katja Retsin vanavond zal tegenkomen in een nieuwe aflevering van ‘Groeten Uit‘. Samen met haar man Jan Schepens en hun drie kinderen wordt Katja teruggeflitst naar 1984, het jaar waarin ze 12 jaar oud was.

Platenspeler

Er wordt heel wat gezongen in het huis van Katja en Jan, dus een platenspeler mocht natuurlijk niet ontbreken in hun nieuwe stekje uit de jaren 80. Manou (12), Mila (8) en Matisse (4) waren onder de indruk van dat historische item en testten maar al te graag de verschillende knopjes uit.

Jane Fonda

In de jaren 80 stond fitnessgoeroe Jane Fonda in iedere woonkamer. Zonder één druppeltje zweet zette ze iedereen in beweging, inclusief de familie Schepens-Retsin. Al hebben de kinderen toch enkele bedenkingen over de outfit van hun ouders: ‘Hopelijk doet papa nooit meer zo’n broekje aan.’

‘Groeten Uit’ is vanavond om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook: