Home Lifestyle Gert Verhulst krijgt deze week zijn eigen K3’tjes op bezoek in ‘Gert...

Gert Verhulst krijgt deze week zijn eigen K3’tjes op bezoek in ‘Gert Late Night’

Deze week zijn er vier gasten op de Evanna.

© VTM

Elke week heeft Gert Verhulst drie BV’s te gast op zijn ‘Gert Late Night’-boot. En deze week besloot hij zijn eigen personeel eens uit te nodigen. Niemand minder dan Klaasje, Marthe en Hanne van K3 zijn deze week te gast bij ‘Gert Late Night’.

De K3‘tjes zijn deze week drie van de vier gasten bij ‘Gert Late Night’. Samen met vicepremier Kris Peeters zullen ze een week lang Gert Verhulst en James Cooke vergezellen op de Evanna.

Voor Klaasje, Marthe en Hanne is het niet de eerste keer dat ze te gast zijn op de boot van hun baas. De Evanna werd al meer dan eens gebruikt voor een cd-voorstelling van de driekoppige meisjesband én voor de voorstelling van hun realityprogramma ‘Wij zijn K3!’.

Studio 100 boven!

Naast guitige presentator blijft Gert natuurlijk bovenal baas van Studio 100. De uitnodiging die K3 ontving om een weekje op Gerts boot te vertoeven, lijkt ons dan ook een mooie publiciteitsstunt. De Grote Sinterklaasshow die op 1 en 2 december te bezichtigen zal zijn in het Antwerps Sportpaleis komt namelijk dichterbij en er zijn nog heel wat kaartjes beschikbaar…

‘Gert Late Night’ is van maandag tot donderdag om 21u40 te bekijken op VIER.

Lees ook: