Home celebs Viktor Verhulst en Marthe van K3 zijn uit elkaar: ‘We hebben voor...

Viktor Verhulst en Marthe van K3 zijn uit elkaar: ‘We hebben voor altijd een plekje in elkaars hart’

De twee waren samen sinds 2016.

Viktor Verhulst
Instagram: marthedep

Twee weken geleden deelde Marthe nog een schattige foto van haar en Viktor op haar Instagramaccount, maar nu hebben de twee toch besloten om uit elkaar te gaan. Dit hebben zowel Marthe als Viktor bekendgemaakt op hun Instagramaccount.

Viktor Verhulst en Marthe waren ongeveer twee jaar samen en leken tot enkele weken nog smoorverliefd op elkaar. Zo heeft het K3’tje begin augustus nog een foto van hun twee gedeeld voor de 24ste verjaardag van Viktor. ‘Vandaag is het de verjaardag van een van de belangrijkste personen in mijn leven. Hij maakt van mij elke dag opnieuw weer de gelukkigste vrouw ter wereld. Gelukkige verjaardag, liefje!’, schreef Marthe toen bij de Instagrampost.

Toch heeft het duo ondertussen besloten om een punt te zetten achter hun relatie. Dit hebben zowel Marthe als Viktor bekendgemaakt op hun sociale media. ‘Na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven verder te zetten als goede vrienden. We hebben samen een fantastisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst. We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart. We gaan zonder ruzie uit elkaar en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt zodat we deze moeilijke beslissing een plaats kunnen geven.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.