Home Lifestyle Jongen neemt kat mee als date naar eindejaarsbal

Jongen neemt kat mee als date naar eindejaarsbal

Sam vond geen meisje, dus koos hij Ruby.

Bryan Steingard

De Amerikaanse Sam Steingard vond geen date voor zijn eindejaarsbal, dus nam hij maar zijn kat mee. Hij trok Ruby een jurkje aan en ze zag er puuurrrfect uit.

Het eindejaarsbal of prom is een moment waar Amerikaanse tieners hun hele schoolcarrière naar uitkijken. Al brengt het ook wel wat stress met zich mee. Voor de meisjes is het bang afwachten of iemand hen zal meevragen, het liefst van al op een zo origineel mogelijke manier – lees: met kaarsjes de zin ‘Do you wanna go to prom with me?’ in de voortuin maken. Jongens hopen dan weer dat ze niet afgewezen worden door hun date naar keuze.

Mini-jurkje

Dat laatste was helaas het geval bij de Amerikaanse Sam Steingard. Hij vond geen meisje op zijn school dat met hem naar het bal wilde gaan. Hij wilde niet alleen opdagen, dus besloot hij een heel speciale date mee te nemen. De gelukkige was iets hariger dan het gemiddelde schoolmeisje, maar had minstens even mooie ogen. Sam nam namelijk zijn kat Ruby mee!

Zijn mama Joanne kocht een mini-jurkje voor de kat en een fonkelend halsbandje. Ruby zag er puuurrrfect uit! De kat maakt al meer dan een decennia lang deel uit van het gezin en iedereen is gek op haar. Sam is ondertussen al afgestudeerd en volgt nu een opleiding weg van huis. Hij mist Ruby, maar elke keer als hij thuiskomt, knuffelen ze er weer op los. Cute!

View this post on Instagram

Nap interrupted #KittyPaws #Meow

A post shared by Ruby the Pretty Kitty (@rubytheprettykitty) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.