https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle JOUW JAARHOROSCOOP: de Leeuw zal in 2019 haar balans moeten terugvinden

JOUW JAARHOROSCOOP: de Leeuw zal in 2019 haar balans moeten terugvinden

Op het vlak van job en carrière krijgt de Kreeft veel nieuwe kansen voorgeschoteld.

Zal jij het in 2019 over een andere boeg gooien en meer aandacht aan je gezondheid besteden, je lief op de eerste plaats zetten of gaan voor die radicale carrièreswitch? Wat jou in het nieuwe jaar staat te wachten, staat in de sterren geschreven!

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Algemeen

In 2019 is het voor jou als Leeuw van belang om de balans in je leven terug te vinden. Het afgelopen jaar ging dat weleens behoorlijk mis, dus dit jaar krijg je de kans om het beter te doen. Je liefdesleven kent wat troubles, maar ook hier is het een kwestie van de balans herstellen.

Liefde en relatie

Stop in 2019 niet meer al je tijd en energie in je vriendschappen en carrière, want daar heeft je relatie zwaar onder te lijden. De planeten helpen je dit jaar weer in evenwicht te komen. Dat geldt ook voor je relatie. Als single ontmoet je hem in augustus of november.

Job en carrière

Op het vlak van job en carrière krijg je veel nieuwe kansen voorgeschoteld, en dat komt mooi uit, want gedurende het jaar raak je een beetje uitgekeken op je werk. Grijp je kans wanneer het goed voelt.

Gezondheid

Balans is dit jaar jouw thema, dus ook je gezondheid vraagt hierom. Vooral in januari en maart is het zaak dat je goed voor jezelf zorgt. Dat je grenzen aangeeft, voor voldoende nachtrust zorgt en niet te veel doet.

Geld

Leuke extraatjes mag je verwachten in februari en augustus, dan kan je je luxe levensstijl weer even boosten. Voor de rest is je inkomen dit jaar gelukkig vrij stabiel.

Reizen

Als vuurteken heb jij ook dit jaar weer je zonuren nodig, anders laad je niet op. De maanden mei en juli zijn in 2019 het meest geschikt om op vakantie te gaan.