Home Lifestyle Food OMG: Italië krijgt een gigantisch wijn- en pastapretpark

OMG: Italië krijgt een gigantisch wijn- en pastapretpark

Disneyland voor pasta lovers!

Pastapretpark

Vergeet Disneyland of de Efteling! In Bologna opent over enkele maanden een gigantisch wijn- en pastapretpark de deuren. En het ziet er even fantastisch uit als het klinkt.

Het pastapretpark opent op 15 november de deuren in Bologna met een geweldige hoeveelheid restaurants, een immense markt en een heleboel ‘multimedia experiences‘. Kort samengevat: Eataly World is dé must visit als je fan bent van de Italiaanse keuken. En eerlijk, aren’t we all?

Wijn- en pastapretpark Eataly World

Het beste nieuws: toegang tot het park is vol-le-dig gratis! En hoewel je hier geen ritje op de achtbaan zal maken, zijn we er zeker van dat jouw hart een sprongetje zal overslaan. Eataly World is gericht op alle aspecten van de Italiaanse keuken: de ambacht van het groeien, oogsten en verwerken. Yep, jij kan toekijken hoe dat lekkere stuk parmigiano gemaakt wordt of je favoriete olijfolie geperst. Volg een workshop of schuif je voetjes onder tafel bij een van de trattorias, food trucks of sterrenrestaurants op het terrein. Afsluiten doe je in de gigantische cocktailbar waarna je je lekker op een heerlijk bed in het bijbehorende hotel kan storten. Zijn we weg?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.