Home Lifestyle Eliot Salt over ‘Fate: The Winx Saga’: ‘We hebben de kritiek van...

Eliot Salt over ‘Fate: The Winx Saga’: ‘We hebben de kritiek van fans achter de schermen besproken’

Wij spraken de vijf nieuwe 'Winx'-actrices over de reeks die de originele personages volgens de kritieken zou whitewashen.

interview fate: the winx saga
© Netflix

Millennials zagen een week geleden hun favoriete kinderserie ‘Winx Club’ werkelijkheid worden. Al moeten ze daarbij rekening houden met heel wat veranderingen en zelfs een gloednieuw personage genaamd Terra. Wij spraken de cast van Netflixreeks ‘Fate: The Winx Saga’ over de controverse die lang voor de release ontstond, en hun hoop op een tweede seizoen.

Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Elisha Applebaum, Precious Mustapha en Eliot Salt maken als Bloom, Stella, Musa, Aisha en Terra deel uit van het Winx-vijftal. We konden de dames virtueel ontmoeten voor een gesprek over hun nieuwe reeks. De vraag die we als grote Winx-fan wel moesten stellen, werd helaas niet beantwoord zoals gehoopt. ‘Welke Winx speelde jij als kind op de speelplaats?’, wilden we weten. Hannah Van der Westhuysen, die Stella speelt,  antwoordde al jammerend het volgende: ‘Ik vind het heel erg, maar ik wist als kind zelfs niet wat “Winx Club” was! De reeks is zo’n geweldig voorbeeld van gezonde vrouwelijke vriendschappen. Ik wou dat ik “Winx” had gespeeld op de speelplaats (lacht)!’ Klopt Hannah, je hebt wat gemist! Gelukkig hadden de vijf meiden wel heel wat te zeggen over de remake ‘Fate: The Winx Saga’.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!