Home Lifestyle Body Namasté: Ingeborg gaat online yogales geven

Namasté: Ingeborg gaat online yogales geven

Iedereen kan het!

Dat Ingeborg Sergeant een kei is in haar vak, weten we allemaal. Maar vanaf nu hoeven we niet meer naar haar Brugse yogacentrum ‘De evolutie’ te rijden om dat te ondervinden, want de goedlachse spring-in-‘t-veld lanceert een nieuw online concept. Enter: Iedereen Yoga.

De meesten onder ons kennen Ingeborg Sergeant van het nostalgische kinderprogramma ‘Schuif Af‘. Maar na haar mediacarrière begon Ingeborg zich te verdiepen in de wereld van yoga en spiritualiteit. En dat beviel haar, want anno 2018 heeft ze een eigen yogacentrum, verschillende meditatie-cd’s, twee boeken én vanaf nu geeft ze ook via online video’s yogales.

Iedereen Yoga

Ingeborg wil met haar nieuwe online concept Iedereen Yoga de stap naar het mediteren kleiner maken en zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met de kracht van yoga. ‘Via yoga kom je opnieuw in contact met je innerlijke zelf, en dat verlost je van stress’, vertelt Ingeborg aan Het Nieuwsblad. ‘Yoga is aan een wereldwijde opgang bezig, en dat merk ik aan de wachtlijsten. Daaruit groeide het idee om yogalessen online te zetten.’

In de video’s toont Ingeborg rustgevende oefeningen die voor iedereen – ook voor beginners – toegankelijk zijn. De filmpjes duren telkens zeven minuten, zodat iedereen ze probleemloos in zijn drukke agenda kan plannen. Deze dertig online lessen kan je op haar website vinden voor een eenmalige betaling van € 14,50.

Haar allereerste online yogales zette Ingeborg alvast in primeur op YouTube. Heb jij de smaak al te pakken?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.