Home Deco HEBBEN: wij willen deze sok gemaakt van de bekende Ikea-tas voor Kerstmis

HEBBEN: wij willen deze sok gemaakt van de bekende Ikea-tas voor Kerstmis

Merry Sockmas!

Bootleg Baubles

De grote blauwe Ikea-zak is niet alleen handig om al je boodschappen in kwijt te raken, hij groeide uit tot een echte inspiratiebron voor ontwerpers. Bootleg Baubles maakte er nu een kerstsok van en die is geweldig!

Iedereen heeft thuis wel één of meerdere exemplaren van de grote, blauwe Ikea-tas liggen. We gebruiken ze om naar de supermarkt te gaan, om onze was naar de mama te brengen of om te verhuizen. Zo multifunctioneel. Dat inspireerde heel wat ontwerpers om de populaire tas in een nieuw jasje te steken. Zo verschenen er al een Ikea-tas-choker, Ikea-tas-petje, Ikea-tas-sandalen en zelfs – we kid you not – een Ikea-tas-string. Yikes!

Kerstman

Voor de laatste nieuwe Ikea-tas-uitvinding staan we wél te springen. Het bedrijf Bootleg Baubles verwerkte de blauwe zak namelijk tot een supertoffe kerstsok. In Amerika is het al decennialang de gewoonte om een grote sok aan de schouw te hangen, waar de Kerstman allerlei lekkers in steekt. Hetzelfde principe als je schoentje zetten voor de Sint, dus.

Limited edition

De ‘The Swedish Stocking’ is handgemaakt en kost zo’n 23 euro. Het leuke is dat je er net als in de echte Ikea-zak héél veel in kwijt kan. Er werden maar 50 dergelijke sokken gemaakt, en die waren helaas allemaal in een mum van tijd uitverkocht. Wij hopen dus dat ze rap een nieuwe voorraad inslaan. Jullie kunnen natuurlijk ook zelf aan de slag met een rondslingerend exemplaar in jullie berging.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.