Home Deco COOL: Ikea komt met een collectie voor huisdieren

COOL: Ikea komt met een collectie voor huisdieren

Goed idee, of niet?

Stijlvol meubilair voor onze huisdieren? Een droom die we al lang opgegeven hadden. Tot nu! Want Ikea komt vanaf oktober met een eigentijdse collectie voor onze kleinste vrienden.

De zetel die door Minoes als krabpaal werd gebruikt, zo’n lelijke krabpaal die op zijn beurt intrede doet in ons interieur of de afgrijselijke bench van Fifi. We hebben op decoratief vlak heel wat opofferingen gemaakt zodat onze teerbeminde huisdieren zich meer dan thuis zouden voelen. Maar dankzij Ikea is dat binnenkort verleden tijd want in oktober ligt er in de Zweedse keten een collectie – genaamd LURVIG, Zweeds voor ‘harig’ – in de rekken voor onze trouwste viervoeters. Hallo stijlvolle mand, designdekentjes of fijne accessoires van onze dromen!

LURVIG, onze redder in nood

Zoals alles bij Ikea is ook de LURVIG-collectie zeer goed doordacht: de accessoires passen zich zeer gemakkelijk aan andere key products van het Zweedse merk. Zo kan je het mandje van je kleinste vriend gemakkelijk in de KALLAX-kast integreren, of een krabpaal aan je bureau of zetel hangen. Het wordt revolutionair, al zeggen we ‘t zelf!

De producten worden voorlopig enkel getest in Frankrijk, de Verenigde Staten, Canada en Japan maar wij hopen dat de collectie snel de weg naar onze Ikea-rekken zal vinden!

1 / 8
LURVIG
LURVIG
LURVIG
LURVIG
LURVIG
LURVIG
LURVIG
LURVIG
LURVIG
LURVIG

LURVIG
LURVIG

LURVIG
LURVIG

LURVIG
LURVIG

LURVIG
LURVIG

LURVIG
LURVIG

LURVIG
LURVIG

LURVIG
LURVIG

Lees ook: