Home Lifestyle HEBBEN: tover je huis om tot een urban jungle met deze Action-spulletjes

HEBBEN: tover je huis om tot een urban jungle met deze Action-spulletjes

Heaven is a place on earth, meer bepaald: je eigen woonkamer!

© alyssa strohmann via unsplash & action

Droom je van een pinterest perfect huis, zonder daar een fortuin aan te moeten uitgeven? Rep je dan naar Action, want met de spulletjes uit hun nieuwe collectie transformeer je je saaie woonkamer in een hippe urban jungle.

Voor de lenteschoonmaak ben je een paar maandjes te laat. Maar om je interieur een nieuwe, frisse toets te geven, is het ideale moment aangebroken. Action heeft momenteel namelijk een pak nieuwe spulletjes in hun winkels die je huis omtoveren tot een hippe, urban jungle. Ze postten een foto van het resultaat op hun Instagrampagina, en wij zouden de inhoud daarvan maar al te graag copy-pasten in onze eigen woonkamer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kleine prijsjes

Denk maar aan warme dekentjes met zebraprint, knusse kussens met panters op, wanddecoratie in de vorm van the Big Five en heel wat palmboomaccessoires en gouden details. Wij zijn fan! Vooral omdat je die interior goals dankzij Action en hun kleine prijsjes kan bereiken zonder je bankrekening te moeten plunderen. Zo blijft er nog geld genoeg over om misschien eens naar een echte jungle te trekken. Hakuna matata!

1 / 9
Haakje
Tafeltje
Lamp
Kruk
Beeldje
Kastje
Vloerkleed
Kussenhoes
Dekentje
Haakje
Haakje

€ 2,98

Tafeltje
Tafeltje

€ 9,95

Lamp
Lamp

€ 3,95

Kruk
Kruk

€ 2,99

Beeldje
Beeldje

€ 1,48

Kastje
Kastje

€ 3,88

Vloerkleed
Vloerkleed

€ 1,99

Kussenhoes
Kussenhoes

€ 4,49

Dekentje
Dekentje

€ 11,95

Lees ook: