Home Lifestyle HOTSPOTS: 5 x heerlijk overnachten in een B&B

HOTSPOTS: 5 x heerlijk overnachten in een B&B

Begin al maar met inpakken!

Wil je er graag even tussenuit voor de zomer van start gaat? Maar is jouw reisbudget beperkt en vind je het een moeilijke zoektocht naar een gezellig verblijf? Geen nood! Wij sommen voor jou onze top 5 B&B’s op.

1. Kudita

Dit is de ideale plek voor iemand die houdt van een rustig weekendje aan de zee. Op slechts 2 km bevindt zich de zee, perfecte ochtendwandeling dus! Voor kinderen is het niet altijd even leuk om stil te zitten op het strand, maar daarvoor hebben wij dé oplossing. Plopsaland ligt namelijk ook in de buurt. Een combinatieweekend lijkt voor ons ideaal en de kinderen zijn bovendien ook nog eens gelukkig.

Waar? Veurnestraat 315 in de Panne

Meer info? kudita.be

2. Vous lé Vous

Je zou niet zeggen dat dit hotel oorspronkelijk een boerderij was. Zo mooi gerestaureerd! Nu beschikken zij over super moderne kamers met alles op en aan. Wanneer je opstaat, komt de lekkere geur van het ontbijt je al tegemoet. In dit ontbijt zien we alleen streekgebonden producten. Niet weten wat te doen als avondmaal? Je hoeft dit hotel niet eens te verlaten, want je kan hier ook nog eens lekker uitgebreid eten. Wij vinden dit alvast ideaal om eens uit te testen.

Waar? Wimmertingenstraat 76 in Hasselt

Meer info? vouslevous.be

3. De Witte Merel

Hou je wel eens van kamperen? Maar ben je niet zo’n fan van al die insecten die zomaar jouw tent binnensluipen? Dan hebben wij dé oplossing. Je kan perfect aan glamping doen. Zegt dit woord je niet direct iets? Dit is eigenlijk logeren in een tipitent, maar toch met de luxe van een hotelkamer. Je bent volledig ondergedompeld in de natuur, perfect om eens een wandeling te maken met jouw partner.

Waar? Tessenderlosesteenweg 224 in Tessenderlo

Meer info? dewittemerel.com

4. Domaine De La Carrauterie

Dit is dé perfecte plaats als je een natuurliefhebber bent. Hier kan je een overnachting boeken in een joert waarbij je de sterrenhemel kan bewonderen terwijl je in jouw bed ligt. Wie wil dat nu niet? Wil je jou graag eens een weekendje in de watten laten leggen? Dat kan zeker en vast! Wan je kan genieten van massages, behandelingen, maar ook heb je een sauna, jacuzzi, … ideaal voor wat me-time.

Waar? Rue de la station 11b in Sautin

Meer info? carrauterie.com

5. La Suite

Ben je op zoek naar een originele locatie met een super modern en luxueus interieur? Dan is dit de plek voor jou! Wil je graag wat nieuwe kleren shoppen? De winkelstraat is op wandelafstand bereikbaar. Brugge is geschikt voor reizigers die steeds klaar staan voor bier, sfeer en ambiance.

Waar? Langestraat 126 in Brugge

Meer info? lasuite-bb.com

Vind je toch niet volledig jouw ding in bovenstaande B&B’s of wil je nog wat extra informatie? Dat kan perfect! Deze week zit er een pocket bij Flair met tal van leuke verblijfplaatsen in België, Nederland, Frankrijk en zelfs Spanje.

Deze week boek je bij Flair een nachtje in een B&B vanaf € 30 p.p. Doen!

Ontdek nog meer favoriete hotspots van de redactie: