Home Lifestyle HOROSCOOP: hoe ziet 2019 er voor de Ram uit?

HOROSCOOP: hoe ziet 2019 er voor de Ram uit?

Goed geldnieuws: in april en mei heb je meer dan voldoende te besteden.

© Beliér
© Beliér

Zal de Ram het in 2019 over een andere boeg gooien en meer aandacht aan haar gezondheid besteden, haar lief op de eerste plaats zetten of voor die radicale carrièreswitch gaan? Alle antwoorden staan in de sterren, maar wat kwam er tot dusver van deze voorspellingen al uit?

Ram (21 maart – 20 april)

Algemeen

Eindelijk zal je verlost worden van de innerlijke onrust waarmee je vorig jaar zo worstelde. De drang om jezelf te bewijzen neemt af, waardoor je in 2019 veel relaxter in het leven staat. Er liggen geen schokkende ontwikkelingen in het verschiet en je kan beter genieten.

Liefde en relatie

Als single Ram mag je uitkijken naar de maand mei, dan is de kans namelijk het grootst dat je oog in oog komt te staan met een nieuwe lover. Ook wanneer je al een lief hebt, staat je een mooi jaar te wachten. Jullie groeien steeds dichter naar elkaar toe, én de seks wordt beter!

Job en carrière

Een fikse carrièreswitch zit er voor jou in 2019 hoogstwaarschijnlijk niet in, maar dat hoeft ook niet meer. Die tijd is voorbij en de drang om jezelf te bewijzen verdwijnt volledig dit jaar.

Gezondheid

Vanaf maart zit je steeds beter in je vel. Doordat planeet Uranus je teken verlaat, keert je innerlijke rust terug. Je bent veel minder vatbaar voor virussen en infecties en je put jezelf niet meer zo uit.

Geld

Wat geld en inkomen betreft, staat je een stabiel jaar te wachten. Je komt niets tekort. Vooral in april en mei heb je meer dan voldoende te besteden.

Reizen

Omdat je in 2019 eindelijk weer in staat bent om te chillen en relaxen, is dit de perfecte moment om weer eens uitgebreid op vakantie te gaan. Zoek de zon op!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.