Home Lifestyle Op reis in de paasvakantie? Hier lig je in bikini op het...

Op reis in de paasvakantie? Hier lig je in bikini op het strand

Eindelijk de batterijen weer opladen!

Wil je op reis in de paasvakantie? Goed idee! Want wie net buiten het hoogseizoen reist, geniet nog net van zachte prijsjes, ontspannen personeel en blijft ver weg van die grote massadrukte in de zomermaanden. Op een flink aantal Europese bestemmingen kan je trouwens ook al in bikini op het strand gaan liggen. Win-win!

Zon, zalig eten en gewoon lekker ontspannen. Wil jij op reis in de paasvakantie? Wij zochten de leukste Europese bestemmingen waar je je batterijen kan opladen en een flinke dosis vitamine D kan opdoen. Ciao!

Hier moet je zijn voor een reis in de paasvakantie:

1 / 8
Spanje en zijn eilanden
Italië
Portugal
Kroatië
Cyprus
Griekenland en zijn eilanden
Zuid-Frankrijk
Malta
Spanje en zijn eilanden
Spanje en zijn eilanden

Het Spaanse vasteland, de Canarische Eilanden of de Balearen: op vakantie in Spanje in de paasvakantie is sowieso een goed idee. Zowel voor een vakantie in de natuur als een strandvakantie ben je hier aan het juiste adres. Denk daar nog een flink bord tapas en een verfrissend glas cava bij, en je hebt de perfecte formule voor een topvakantie!

Italië
Italië

Ah, een vakantie in Italië! De perfecte mix tussen zon, cultuur en heerlijk eten. Ontdek de rijke geschiedenis in de oude dorpjes van Toscane, bezoek de stranden van Puglia of proef van al het lekkers in Sicilië. Italië is de ideale bestemming voor wie in de paasvakantie op zoek is naar de zon.

Portugal
Portugal

Wie aan Portugal denkt, denkt wellicht aan Lissabon en Porto. Maar het land heeft veel meer te bieden. De Costa de Lisboa bijvoorbeeld, het prachtige eiland Madeira of de indrukwekkende Algarve. Die laatste is met zijn Middellandse Zeeklimaat trouwens meteen de warmste regio van Portugal! Perfect voor wie nog snel een reis in de paasvakantie wil boeken.

Kroatië
Kroatië

De mooiste stranden van Europa vind je misschien wel in Kroatië. Maar het zou zonde zijn om je dagen te vullen met bakken en braden. Het land bruist van de indrukwekkende en unieke plekjes. Kroatië is de laatste jaren serieus in opmars, maar de meeste plaatsen worden gelukkig nog niet overspoeld door een veel te grote massa toeristen.

Cyprus
Cyprus

Mag het weleens wat unieker zijn dan de typische zuiderse landen? Een vakantie in Cyprus is misschien wel iets voor jou. Fabelachtige natuur, rijke geschiedenis en uitgestrekte stranden met helderblauw water. Tel daar nog die warme zonnestralen bij en je komt gegarandeerd met opgeladen batterijen terug van vakantie.

Griekenland en zijn eilanden
Griekenland en zijn eilanden

Griekenland is vooral bekend voor zijn vele magnifieke eilanden als Kreta, Corfu en Rhodos, maar ook het binnenland van Griekenland is het proberen meer dan waard.

Zuid-Frankrijk
Zuid-Frankrijk

Niks zo zalig als een vakantie in Zuid-Frankrijk, het paradijs vlak bij huis. Nice, Cannes, Saint-Tropez: in de paasvakantie is het hier heerlijk vertoeven. En wie weet, spot jij wel een of andere Kardashian op een boot!

Malta
Malta

Dwergstaat Malta is eigenlijk een eilandengroep die drie eilanden samenbrengt: Malta, Gozo en Comino. Als je op zoek bent naar die relaxte eilandsfeer, ben je hier aan het juiste adres. Door de gastvrijheid van de lokale bevolking voel je je er zo thuis. Ideaal voor een reis in de paasvakantie!

Foto’s: Unsplash

Lees ook: