Home Lifestyle WEEKENDTIP: ga met je vrolijke viervoeter naar het hondenfestival Meet ‘n Treat

WEEKENDTIP: ga met je vrolijke viervoeter naar het hondenfestival Meet ‘n Treat

Dog yoga, een hondenkapper, waterspelletjes en een gezellige picknick.

© camylla battani, marion michele & wolfgang hasselmann via Unsplash

Zin om je hond eens goed in de watten te leggen? Ga dan nu zaterdag 22 juni naar Meet ‘n Treat. Het event staat met dog yoga, een hondenkapper en waterspelletjes volledig in het teken van je huisdier.

Onze agenda staat deze zomer alweer vol met leuke festivals en feestjes. Terwijl wij de ziel uit ons lijf dansen en zingen, moeten onze trouwe viervoeters meestal noodgedwongen thuisblijven. Edgard & Cooper, een Belgisch merk voor honden- en kattenvoeding, brengt daar nu verandering in. Zij organiseren zaterdag 22 juni een groot feest dat volledig in het teken staat van je vrolijke viervoeter.

Dog frisbee en yoga

Op Meet ‘n Treat kunnen je hond en jij volledig tot rust komen tijdens een sessie dog yoga. Je fluffy viervoeter is de ideale partner, want het beest kan waarschijnlijk nog minder goed dan jij in lotushouding zitten. Na het stretchen en mediteren, is het tijd om het feestje volledig te doen losbarsten. Je hond kan zich uitleven met zijn soortgenootjes met tal van waterspelletjes, dog frisbee, een photo booth of een snuffelmat.

Hij kan ook een make-over krijgen bij de hondenkapper, profiteren van een massage of genieten van lekkere hapjes zoals ijs en muffins tijdens een gezellige picknick. Er is natuurlijk ook aan de (hongerige) baasjes gedacht. Verschillende foodtrucks serveren heerlijke gerechtjes zodat je je buikje kan rond eten.

Gratis toegangsticket

The place to be is het domein Groenenberg in de Konijnestraat 172B in Sint-Pieters-Leeuw. Het park wordt op zaterdag 22 juni van 10u tot 17u volledig omgetoverd tot een paradijs voor honden. Wil je graag aanwezig zijn met je beestje(s)? Schrijf je dan zeker in op hun website en ontvang je gratis toegangsticket. Meer info over het event vind je ook op hun Facebookpagina. Veel plezier!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.