Home Deco OH YEAH: H&M Home opent eerste concept store in België

OH YEAH: H&M Home opent eerste concept store in België

De winkel waar uitsluitend de interieurlijn van H&M zal worden verkocht, is maar liefst 644 m² groot!

H&M Home
© H&M Home

Hoera, België krijgt z’n eerste H&M Home Concept Store! De winkel waar uitsluitend de interieurlijn van de Zweedse keten zal worden verkocht opent in het voorjaar van 2020 de deuren op de Louizalaan in Brussel.

‘We zijn enthousiast om binnenkort een concept store in het centrum van Brussel te openen. België is een interessante en belangrijke markt voor ons en we geloven dat onze H&M Home Concept Store een belangrijke toevoeging aan ons digitaal aanbod is’, meent Peter Klagsmark, General Manager van H&M Home. ‘Deze nieuwe locatie is de perfecte plaats voor ons om onze H&M Home-klanten te ontmoeten en te inspireren. We kijken heel erg uit naar de opening.’

‘Nieuw niveau van klantenservice’

De winkel op de Brusselse Louizalaan nr. 24 opent in het voorjaar van 2020 z’n deuren en zal maar liefst 644 m² groot zijn. H&M wil naar eigen zeggen ‘een nieuw niveau van klantenservice aanbieden met een volledig assortiment, waaronder meubilair en lampen, en items die geselecteerd werden van andere (interieur)merken’, leest het persbericht.

Wie niet kan wachten tot de lente moet voorlopig een retourtje Londen, München, Hamburg, Stockholm, Kopenhagen of Oslo boeken om te kunnen winkelen bij een concept store van H&M Home.

Nog meer leesvoer voor decolovers: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.